Gaatjes schieten

Gaatjes schieten in het oor
Bij ’t Oortje hoeft u geen afspraak te maken en kunt u langs komen om een nieuw gaatje te laten schieten. Als u het wel prettig vindt om een afspraak te maken voor gaatjes schieten dan kan dat wel op de zaterdag. U kunt van tevoren bellen om een afspraak te plannen.
De oorbellen zijn per paar steriel verpakt, gemaakt van chirurgisch staal al dan niet voorzien van een zilver of goud laagje.
Er is keuze uit verschillende knopjes, klein en groot, met of zonder (gekleurd) diamantje. De prijs voor het gaatjes schieten is € 19,50 inclusief de oorbellen.

Verzorging van de gaatjes
De nazorg van het gaatjes schieten is belangrijk. Het beste is om de schietoorbellen 6 weken te dragen. Na 6 weken mag je eventueel andere oorbellen in. Het beste is om de eerste twee weken de oren 2 keer per dag te verzorgen met Caflon, een druppel aan de voor en achterkant met het ontsmettingsmiddel en dan de oorbel een paar keer voorzichtig draaien met schone handen om vast groeien te voorkomen. Ons advies is om het eerste jaar dag en nacht iets in je oor te dragen anders kan het gaatje nog steeds dicht groeien. Als je twijfelt of je hebt vragen mag je altijd langs komen of bellen.