Gaatjes Prikken in het oor

Bij 't Oortje hoeft u geen afspraak te maken en kunt u langs komen om een nieuw gaatje te laten prikken. Als u het wel prettig vindt om een afspraak te maken dan kan dat wel op de zaterdag. U kunt van tevoren bellen om een afspraak te plannen.

 

Wij hanteren de leeftijd vanaf 6 jaar. Dit omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zelf kunnen aangeven of ze echt gaatjes geprikt willen. Voorlopig doen we nog geen piercings.

 

De oorbellen zijn per paar steriel verpakt, gemaakt van chirurgisch staal al dan niet voorzien van een zilver of goud laagje.

Er is keuze uit verschillende knopjes, klein en groot, met of zonder (gekleurd) diamantje. De prijs voor het oorbellen schieten is

€ 19,50 inclusief de oorbellen.

 

Verzorging van de gaatjes

De nazorg is belangrijk. Het beste is om de eerste twee weken de oren 2 keer per dag te verzorgen met Caflon, een druppel aan de voor en achterkant met het ontsmettingsmiddel en dan de oorbel een paar keer voorzichtig draaien met schone handen om vastgroeien te voorkomen. Na 6 weken mag je een andere oorbel in, het advies is om het eerste jaar dag en nacht iets in je oor te dragen anders kan het gaatje nog steeds dicht groeien. Als je twijfelt of je hebt vragen mag je altijd langs komen of bellen.